Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier patiëntenvoeding

Patiëntenvoeding
Publicatiedatum: 7 oktober 2022
Sluitingsdatum: 5 december 2022 11:00

Het Erasmus MC is een van de acht Universitair Medische centra in Nederland en met een omzet van ruim € 2,1 miljard het grootste en meest veelzijdige academisch centrum. In 2021 heeft het Erasmus MC bijna 5.000 studenten Geneeskunde en circa 16.000 medewerkers. Dagelijks lopen er ca. 4.000 patiënten en hun bezoekers rond in het Erasmus MC.

Het Erasmus MC streeft naar de contractering van een partij die past bij de ambities en doelstellingen van het Erasmus MC. Het Erasmus MC zoekt dan ook één partij die naast een betrouwbare levering van patiëntenvoeding meedenkt en mee ontwikkelt in organisatorische, logistieke, duurzame en conceptuele verbeteringen van de patiëntenvoeding in relatie tot de strategische doelstellingen patiëntenvoeding, het (medisch) beleid en het verhogen van de patiëntbeleving.

Binnen deze opdracht behoort het leveren van patiëntenvoeding voor volwassenen en kinderen. De te leveren voeding bestaat uit:
1. Koelverse maaltijdcomponenten t.b.v. de warme maaltijd waarbij het overgrote deel convenience (gegaard) wordt ingekocht. Beschikbaar in diverse formaten, consistenties en in dieet varianten.
2. Ingrediënten t.b.v. de versbereiding of samenstelling van het ontbijt en lunch zowel dagvers, koelvers als diepvries. Beschikbaar in dieet varianten.
3. Ingrediënten t.b.v. de versbereiding of samenstelling van tussentijdse verstrekkingen dagvers, koelvers als diepvries. Beschikbaar in dieet varianten.
4. Droge kruidenierswaren (incl. dranken);
5. Brood en banket t.b.v. ontbijt, lunch, feestdagen en speciale gelegenheden.

De geraamde omvang betreft ca. € 2.500.000, - per jaar incl. BTW op basis van volumes 2021 en prijspeil 2022. Dit bedrag is gebaseerd op de hoofdmaaltijden inclusief dieetvarianten, afwijkende consistenties, dranken, tussentijdse verstrekkingen en verspilling.

De Raamovereenkomst zal worden aangegaan voor de duur van 4 jaar met een éénzijdige optie tot verlengen met 3 maal 1 jaar. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen