Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier multifunctionele afdrukfaciliteiten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Multifunctioneel afdrukken
Publicatiedatum: 17 november 2020
Sluitingsdatum: 14 januari 2021 10:00

De behoefte van de aanbestedende dienst (de gemeente Purmerend mede namens de gemeente Beemster) is het laten inrichten en beschikbaar gesteld krijgen van kopieer-, print-, scan- en faxfaciliteiten in de werkomgeving. Met deze faciliteiten is het mogelijk om op fysieke locaties (gebouwen) vanaf iedere werkplek en vanuit alle applicaties printopdrachten af te drukken, documenten te scannen, analoge documenten te vermenigvuldigen en (op in een beperkt aantal gevallen) faxen te ontvangen en te versturen.  

De scope van de opdracht is het leveren, inrichten, beschikbaar- en geoptimaliseerd houden van kopieer-, print-, scan- en faxfaciliteiten voor de gemeente. De gemeente beoogt te komen tot een overeenkomst met een prestatiegerichte contractpartij voor de levering en onderhoud van multifunctional printers (MFP’s), netwerkprinters en de plotter inclusief printmanagement software en de levering van ‘supplies’ (toner, nietjes en blanco A3 en A4 printpapier). De gemeente kent drie soorten printers:  Multifunctionele printers, Netwerkprinters en Plotters. 

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar. De verwachte ingangsdatum is 1 maart 2021. De overeenkomst eindigt alsdan op 28 februari 2026. Deze termijn past bij de afschrijving van de apparaten. Na afloop van de initiële looptijd start de verlengingsperiode van 2 jaar. Deze verlenging eindigt zodra een totale looptijd is bereikt van zeven jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen