Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier kantoorruimte

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering kantoorruimte t.b.v. project Gebiedsinrichting Delfzijl
Publicatiedatum: 19 mei 2022
Sluitingsdatum: 5 juli 2022 10:00

Groningen Seaports is voornemens de komende jaren het industriegebied rondom het Oosterhornkanaal te Farmsum verder te ontwikkelen tot uitgeefbaar terrein voor de ontwikkeling van nieuwe industrie. Ten behoeve van deze werkzaamheden dient een directieverblijf nabij deze locatie ingericht te worden voor de tijdelijke huisvesting van zowel de engineering en directie als ontvangstlocatie voor klanten.

De opdracht omvat in hoofdlijnen het ontwerpen, leveren en in stand houden van een directiekeet inclusief kantoormeubilair en het aansluiten van het directieverblijf op de volgens inschrijver benodigde nutsaansluitingen. Het projectbureau dient door inschrijver 3 jaar in stand gehouden te worden waarna Groningen Seaports de keuze maakt het projectbureau wel of niet over te nemen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen