Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier en installateur zonnepanelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Zonnepanelen
Publicatiedatum: 19 juni 2022
Sluitingsdatum: 18 augustus 2022 23:59

VOBO-scholen bestaat uit de vestigingen Kempenhorst College te Oirschot en Heerbeeck College te Best. Tezamen bieden deze vestigingen een bijna volledig aanbod op het gebied van voortgezet onderwijs voor leerlingen uit de regio Best en Oirschot. Voor het Heerbeeck College zijn dat mavo, lyceum (havo, vwo) en Heerbeeck International College; voor Kempenhorst is dat vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en vmbo TOPm. Kempenhorst College en Heerbeeck College hebben elk hun eigen pedagogisch en onderwijskundig karakter.

De doelstelling van de aan te besteden opdracht is het leveren, installeren en onderhouden van zonnepanelen ten behoeve van de locaties Kempenhorst College, Eikenbussel 1te Oirschot en Heerbeeck College, Willem de Zwijgerweg 150 te Best. 

De aanbesteding leidt tot een overeenkomst voor opdracht voor het leveren en installeren en gebruiksklaar opleveren van de panelen en een overeenkomst voor het beheer en onderhoud een looptijd van 15 jaar. De overeenkomst is door de aanbestedende dienst tussentijds te beĆ«indigen met een opzegtermijn van 3 maanden.  Het aantal zonnepanelen in bij benadering 1.300. Daarnaast wenst VOBO een onderhoudscontract af te sluiten. Aan deze aantallen kunnen geen rechten worden ontleend.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen