Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier elektrische voertuigen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering, reparatie en onderhoud elektrische voertuigen
Publicatiedatum: 30 mei 2021
Sluitingsdatum: 9 juli 2021 11:00

Het Groenbedrijf Den Haag (GbDH), onderdeel van de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag, is verantwoordelijk voor een groot deel van de aanleg en het onderhoud van het groen in de stad. Onder de taken valt onder andere het aanplanten van bomen, het maaien van gazons en het onderhouden en bewateren van de bloembakken in de stad.

Bij de uitvoering van deze taken heeft het GbDH behoefte aan de inzet van diverse (bedrijfs)voertuigen. De diesel voertuigen die momenteel voor de taken worden ingezet zijn toe aan vervanging. Middels deze aanbesteding wenst de gemeente Den Haag een gedeelte van deze voertuigen te vervangen door elektrische bedrijfsvoertuigen. Deze voertuigen worden voornamelijk ingezet binnen het centrum van de stad.

Tot de scope van de opdracht behoort het leveren van de volgende voertuigen en dienstverlening:
• het leveren van vier stuks elektrische bedrijfsvoertuigen;
• het repareren en onderhouden van de geleverde elektrische bedrijfsvoertuigen voor de duur van vijf jaar.

De gemeente Den Haag is voornemens om hiervoor met één Leverancier een Overeenkomst te sluiten. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen