Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier bedrijfskleding en schoeisel

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfskleding en schoeisel
Publicatiedatum: 6 augustus 2022
Sluitingsdatum: 26 september 2022 13:00

Cyclus profileert zichzelf als onderscheidend in de markt op het gebied van een schoon en veilig leefmilieu. Daar valt een veilig werkklimaat van de eigen medewerkers onder, maar ook een duidelijke zichtbaarheid in de openbare ruimte en een goede uitstraling van de organisatie.

De opdracht omvat het zo snel mogelijk, maar uiterlijk vanaf 1 januari 2023 te starten met levering van standaard bedrijfskleding en schoeisel door de medewerkers te bestellen via een webwinkel.

De gevraagde dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:
• Het leveren van standaard bedrijfskleding en schoeisel;
• Het inmeten en (eventueel) vermaken van standaard bedrijfskleding;
• Inrichten en onderhouden van een webwinkel waar bestellingen op medewerkersniveau geplaatst en geregistreerd kunnen worden;
• Het zorgen voor het logistieke proces (van bestelling tot aflevering) voor standaard bedrijfskleding en schoeisel;
• Inname en hoogwaardige verwerking van oude of kapotte standaard bedrijfskleding en schoeisel.

De scope van de Opdracht bestaat uit het leveren van standaard bedrijfskleding en schoeisel. Daartoe is de Opdracht onderverdeeld in 2 percelen, te weten:
- Perceel 1 Standaard bedrijfskleding
- Perceel 2 Schoeisel

Met Circulariteit en duurzaamheid als het zwaarst wegende Gunningscriterium, biedt deze aanbesteding de mogelijkheid om een positieve impact te maken.

De waarde van de Opdracht van Perceel 1 wordt geschat op €190.000,- en voor Perceel 2 op €150.000,- exclusief btw. Deze schattingen zijn gebaseerd op de uitgaves in voorgaande vier (4) jaren.

Het doel is om te komen tot twee (2) Overeenkomsten, één (1) voor het leveren van standaard bedrijfskleding en één (1) voor schoeisel. . Met deze Aanbesteding wordt de overgang gemaakt naar confectiekleding, wordt het assortiment uitgebreid en wordt het kledingassortiment uitgebreid met damesmodellen.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten