Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier audiovisuele voorzieningen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Audiovisuele voorzieningen
Publicatiedatum: 18 september 2022
Sluitingsdatum: 7 november 2022 14:00

MindLabs is een gebouw waarin ROC Tilburg, Fontys Journalistiek, Fontys ICT, DPG Media, Tilburg University, Zwijsen en verschillende kleinere bedrijven samenwerken aan innovatie op het snijvlak van digitale technologie en menselijk gedrag. Onderdeel van deze samenwerking is een grote gezamenlijke ruimte, centraal gelegen in het gebouw: Het Bruisend Hart. In en om dit Bruisend Hart komen allerlei voorzieningen voor gezamenlijk gebruik waaronder de in deze aanbesteding uitgevraagde audiovisuele voorzieningen.

De opdracht omvat de audiovisuele voorzieningen voor de algemene ruimten van MindLabs. Het betreft de levering van:
· een LED scherm gehangen aan de kraanbaan voor het Bruisend Hart;
· een LED scherm t.b.v. het Debatcentrum (geplaatst op dezelfde kraanbaan);
· een presentatiescherm in het Grand Café;
· audio installaties ten behoeve van bovenstaande schermen;
· drie 55 inch monitoren voor aan de balustrade; en
· centrale bediening ten behoeve van bovenstaande end points.

Daarnaast omvat de opdracht het onderhoud en support op alle bovenstaande voorzieningen en het onderhoud en support op het reeds geplaatste OLED scherm in de gevel bij de entree van het gebouw.

De functionele opleverdatum van de audiovisuele voorzieningen moet uiterlijk 1 augustus 2023 hebben plaatsgevonden. Aanbestedende dienst gaat uit van een gefaseerde oplevering, waarbij elk van de zes delen van de opdracht zoveel eerder wordt opgeleverd als mogelijk.

Voor de leveringscomponent en de onderhoudscomponent van de opdracht zijn aparte Overeenkomsten opgesteld. De Overeenkomst met betrekking tot de levering van de audiovisuele voorzieningen gaat in op datum van ondertekenen en loopt tot en met de (laatste) functionele oplevering en de laatste termijnbetaling.
De Overeenkomst met betrekking tot onderhoud en support gaat in op het moment van de oplevering van een opdrachtdeel. De looptijd bedraagt vijf jaar vanaf de oplevering van het laatste opdrachtdeel en heeft tweemaal een optie tot verlenging van een jaar (5+1+1).

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten