Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leermiddelen ISOB

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leermiddelen
Publicatiedatum: 5 mei 2022
Sluitingsdatum: 7 juli 2022 10:00
Opdrachtwaarde: 243.897,32

De ISOB (Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs) is in 2000 ontstaan uit een samenwerking tussen negen gemeenten in Noord- en Midden-Kennemerland (Noord-Holland). Het primaire doel van de aanbestedingsprocedure is om een professionele Leverancier te contracteren voor Leermiddelen. Daarbij streeft ISOB naar gelijke condities en dienstverlening voor al haar locaties en gebruikers, het maximaliseren van voordelen van uniforme processen op stichting niveau en het aangaan van een partnerschap met toegevoegde waarde.

Binnen de opdracht valt:

  • Leermethoden, gebruiks- en verbruiksartikelen
  • Educatieve software
  • Spel- en ontwikkelingsmateriaal
  • Creativiteitsartikelen en school- en kantoorartikelen
  • Bijbehorende dienstverlening (zoals voorlichting, advies en accountmanagement)

Het betreft een raamovereenkomst voor de duur van 4 jaren. Na deze jaren heeft Opdrachtgever de geen mogelijkheden om het contract nog te verlengen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten