Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: installatie elektrotechniek

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Installatie elektrotechniek
Publicatiedatum: 19 juni 2022
Sluitingsdatum: 18 juli 2022 12:00

De gemeente Assen heeft voor haar gemeentelijk vastgoed een routekaart opgesteld en streeft een klimaat neutrale vastgoedportefeuille in 2040 na. Vanuit deze routekaart worden 4-jaarlijkse uitvoeringsplannen opgesteld. Voor de periode t/m 2023 staat hierin voor tussen de 20 á 30 locaties de transitie naar LED verlichting gepland. De aanbestedende dienst is op zoek naar één opdrachtnemer die verantwoordelijk is voor de aansturing op en uitvoering van alle bij de opdracht horende activiteiten. De opdrachtnemer wordt verantwoordelijk voor het vervaardigen van de elektrotechnisch installatie werkzaamheden.

De inschrijver is verantwoordelijk voor de gehele transitie naar LED verlichting voor de deelnemende locaties. De werkzaamheden betreffen in ieder geval het verwijderen en afvoeren van de bestaande verlichting. Daarnaast het installeren van de LED verlichting en het adequaat opleveren van de werkzaamheden. In het voortraject heeft er een bureaustudie plaatsgevonden, is er een technische schouw uitgevoerd en is er afstemming geweest met de gemeente en gebruikers. De locaties zijn geanalyseerd en de wensen en eisen zijn vertaald naar functionele maatregelen.  

De aanbesteding leidt tot een overeenkomst voor opdracht voor het leveren en installeren en gebruiksklaar opleveren van de panelen en een overeenkomst voor het beheer en onderhoud een looptijd van 15 jaar. De overeenkomst is door de aanbestedende dienst tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van 3 maanden.  Het aantal zonnepanelen in bij benadering 1.300. Daarnaast wenst VOBO een onderhoudscontract af te sluiten. Aan deze aantallen kunnen geen rechten worden ontleend.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten