Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: ICT-beheer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
ICT-beheer
Publicatiedatum: 16 mei 2021
Sluitingsdatum: 23 juni 2021 12:00

In de huidige situatie heeft de Veiligheidsregio Drenthe (VRD) en de GGD Drenthe (GGD) een overeenkomst met een partner voor het beheer van haar ICT omgeving. De VRD/GGD hebben besloten om deze dienstverlening opnieuw aan te besteden.

GGD Drenthe en Veiligheidsregio Drenthe zijn twee dynamische organisaties waarbij de krachten worden gebundeld om een gemeenschappelijk doel te halen. Het aanbod van informatievoorziening wordt geclusterd door de afdeling I&A. Bij deze oplossing zorgt afdeling I&A voor samenwerking, kostenreductie maar ook voor eenduidig opdrachtgeverschap richting de leveranciers.  

De ontwikkelingen i.c.m. de ervaringen van de afgelopen jaren heeft de VRD/GGD geleerd ze behoefte heeft aan een beheerpartij die proactief en snel kan schakelen op veranderende behoeften en eisen. Naar aanleiding van deze ervaring maakt GGD/VRD expliciet duidelijk van de Opdrachtnemer een proactieve basishouding te verwachten en te anticiperen op veranderingen.

Op het gebied van Azure en Microsoft 365 is er nog veel te doen aan kennisopbouw. Als het bijvoorbeeld gaat over het instellen en beheren van multifactor authenticatie (MFA), het inrichten van (nieuwe) functionaliteit binnen Microsoft 365 en Azure of inzetten op security & compliance. De Opdrachtnemer moet hoogwaardige consultancy kunnen bieden om in deze behoefte te voorzien. GGD/VRD verwacht niet een partij die alleen beheer op zich gaat nemen maar inzet op slim en effectief gebruik van middelen aansluitend op de behoefte van de organisatie.

De Inschrijver moet kennis hebben van verschillende vormen van beheer en technologie, een beheer die ingaat op de huidige situatie van eigen apparatuur maar ook het kunnen beheren van Cloud gebaseerde technologie (Azure). Daarnaast moet de Opdrachtnemer technische ondersteuning en consultancy kunnen bieden.

In de ogen van GGD/VRD is een leverancier een partner die gevoel heeft met de activiteiten van de GGD/VRD binnen het verzorgingsgebied omwille van een maatschappelijk belang en daar een proactieve, onderscheidende en positieve bijdrage aan doorontwikkeling levert. Om dit te kunnen leveren heeft de Opdrachtnemer kennis en ervaring nodig van verschillende domeinen die elkaar overlappen.

De looptijd van de Overeenkomst is vastgesteld op 48 maanden.

  • Startdatum (implementatie): 1 september 2021
  • Startdatum operationeel: 1 december 2021
  • Einddatum: 30 augustus 2025
  • Optiejaren: zes (6) maal één (1) jaar

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen