Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: exploitant foodtruck

Foodtruck stadsstrand te Hoorn
Publicatiedatum: 31 oktober 2022
Sluitingsdatum: 6 december 2022 8:30

Aanleiding voor deze aanbesteding is het project Stadsstrand te Hoorn. Op de oeverdijk tussen Het Park en De Hulk creëert de gemeente een groot stadsstrand waar men kan spelen, wandelen, fietsen, zonnen, sporten, een kop koffie kan drinken bij het strandpaviljoen, of gewoon lekker kan gaan liggen na een duik in het Markermeer.

Het doel van deze aanbestedingsprocedure is om met één Inschrijver een standplaatsvergunning te sluiten voor het exploiteren van een foodtruck op het stadsstrand te Hoorn. 

De foodtruck komt op een unieke locatie te staan, op het nieuwe 1.000 meter lange zandstrand, direct aan de zandstrook. De foodtrucklocatie ligt aan een kleine baai met uitzicht op het open water en op de historische binnenstad. De locatie is goed bereikbaar. De verkeersbrug geeft rechtstreeks toegang tot de parkeerplaatsen die op korte afstand van de foodtrucklocatie liggen. De fietsroute vanuit de binnenstad loopt langs de locatie en gaat door richting Scharwoude. De foodtruck is niet alleen zichtbaar vanaf het water en het strand maar ook vanaf de Westfriese Omringdijk. De aankleding en het aanzicht van de truck moet aansluiten op het unieke strandlandschap.   

De kritische succesfactoren van de Opdracht zijn:
• Met ingang van 1 juli 2023 dient de foodtruck gebruiksklaar te zijn voor de tijdelijke standplaats.
• Met ingang van 1 april 2024 dient de foodtruck gebruiksklaar te zijn voor de vaste standplaats.   

De looptijd van de Overeenkomst is van 1 juli 2023 tot 31 maart 2028. De overeenkomst kan worden verlengd met één keer 5 jaar, waardoor de overeenkomst uiterlijk op 31 maart 2033 eindigt.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier patiëntenvoeding

Patiëntenvoeding

Lees meer
Sluit: 5 december 2022 Voedingsmiddelen