Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: digitale vragenlijsten applicatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Applicatie Digitale Vragenlijsten
Publicatiedatum: 18 september 2022
Sluitingsdatum: 27 oktober 2022 10:00

De omgevingsdiensten ODBN, ODZOB en OMWB (hierna ook: opdrachtgevers) maken gebruik van applicaties voor het ontwerpen en toepassen van digitale vragenlijsten voor controles in het werkgebied van de omgevingsdiensten.

De opdracht bestaat uit het implementeren van de Applicatie Digitale Vragenlijsten, het ter beschikking stellen van de applicatie inclusief beheer en onderhoud en de overdracht van data bij einde van de overeenkomst (exit-procedure).

De opdrachtgevers willen de controles in het werkgebied efficiënt, uniform en zoveel mogelijk in één keer goed (‘’first time right’’) en compleet uitvoeren. De resultaten van de controles moeten digitaal vastgelegd worden en de aangewezen medewerkers van de omgevingsdienst moeten deze kunnen inzien. Hiervoor is een digitale vragenlijsten applicatie nodig. De Applicatie Digitale Vragenlijsten inclusief dienstverlening biedt de opdrachtgevers het volgende.
- Zelf vragenlijsten en vragenbomen kunnen bouwen zodat de toezichthouders alle controlepunten via de applicatie aangereikt krijgen.
- Met de vragenlijsten moeten de toezichthouders, in het werkgebied van de omgevingsdiensten, de bevindingen van controles direct in de applicatie kunnen invoeren met draagbare mobiele apparaten.
- De applicatie biedt hulpmiddelen om de controles goed ut te voeren zoals bv toelichtingen bij controle items of weergaven van, van toepassing zijnde, actuele regelingen en wetteksten.
- Bestaande vragenlijsten uit de huidige applicaties moeten omgezet worden naar de nieuwe applicatie

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 2 jaar en maximaal 8 jaar en gaat in omstreeks 15 december 2022. Dan wordt gestart met het implementatietraject. Op 1 maart 2023 moet de dienstverlening conform Acceptatie GIBIT operationeel zijn. Op dat moment gaan de initiële contractperiode van 2 jaar in. Daarna volgen zes opties tot verlenging van telkens één jaar.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten