Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: detacheerder medewerkers participatiewet

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Detachering medewerkers participatiewet
Publicatiedatum: 21 augustus 2020
Sluitingsdatum: 28 september 2020 14:00

De gemeente Assen wenst een overeenkomst aan te gaan ten behoeve van inhuur (detachering) van tijdelijk personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt (waaronder medewerkers als bedoeld in de Participatiewet en medewerkers vanuit de bijstand die werkervaring opdoen bij de gemeente Assen in het beheer van de openbare ruimte). De functies gaan tot en met de ambtelijke functieschaal 4.  De kandidaten voor de inhuur komen vanuit Werkplein Drentsche Aa (WPDA) en worden door inschrijver, als werkgever zijnde, gedetacheerd bij de gemeente Assen.

Het beheer van de openbare ruimte (BOR) wordt in de gemeente Assen gecombineerd met het realiseren van een sociale doelstelling, namelijk het inzetten van medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De sociale begeleiding van deze medewerkers gebeurt door het team Werkpunt van de gemeente Assen en dit is ook het centrale team waar de vraag naar medewerkers en het aanbod van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit Werkplein Drentsche Aa samenkomen. Het team Werkpunt vervult als het ware de rol van een intern (sociaal) uitzendbureau voor Uitvoering

De gemeente is voornemens een overeenkomst af te sluiten met één opdrachtnemer voor een periode van twee jaar. De overeenkomst gaat in op 1 november 2020 en kan eenzijdig door de gemeente tweemaal optioneel worden verlengd voor de duur van 1 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten