Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: databank openbare bibliotheken

EA Databank Openbare Bibliotheken
Publicatiedatum: 3 november 2022
Sluitingsdatum: 19 december 2022 10:30
Opdrachtwaarde: 1.300.000

De Koninklijke Bibliotheek zoekt een leverancier die een databasesysteem kan leveren, ter vervanging van de huidige oplossing (genaamd G!DS). 

In deze database moeten verschillende gegevens van verschillende partijen worden vastgelegd en beheerd. Om te kunnen inspelen op veranderingen in de samenleving, moet de databasestructuur flexibel zijn om snel en eenvoudig te kunnen worden aangepast en te beheren zijn. Denk hierbij aan de komst van nieuwe doelgroepen en een veranderend aanbod. 

Het huidige systeem heet G!DS en bevat momenteel ongeveer: 96.340 organisaties, 41.000 producten en 2.000 gebruikers (onder wie zowel bibliotheekmedewerkers als externe redacteuren). En G!DS wordt gebruikt door circa 140 openbare bibliotheekorganisaties. Aan deze kerncijfers kunnen echter geen rechten ontleend worden in de zin van minimale en/of maximale omvang.  

Bij deze aanbesteding is een maximum inschrijfprijs van toepassing. Dit betekent dat de totaalprijs van de Inschrijver bij overschrijding van één van deze maximumprijzen wordt uitgesloten van (verdere) deelname aan de aanbestedingsprocedure.

De plafondprijs voor de inschrijfprijs is vastgesteld op € 1.300.000,- excl BTW. De overeenkomst heeft een initiële looptijd van 6 jaren met de mogelijkheid voor de aanbestedende dienst om éénzijdig tegen gelijkblijvende voorwaarden de overeenkomst jaarlijks te verlengen. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1-3-2023.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen