Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: coördinator en coaches voor gezondere sportomgeving

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Team:Fit samen voor een gezondere sportomgeving
Publicatiedatum: 4 november 2019
Sluitingsdatum: 23 december 2019 14:00

JOGG en het project ‘TeamFit: samen voor een gezondere sportomgeving’ hebben als doel om sportverenigingen en -accommodaties in Nederland te helpen aan een lekker en gezonder aanbod in sportkantines. 

In de huidige situatie bestaat de uitvoering van het project uit de inzet van:
· Een Team:Fit Coördinator 
· Een team/poule van Team:Fit Coaches 

Er kan vooraf niet worden aangeven op welk moment welke capaciteit en welke specifieke deskundigheid in welke mate benodigd is. Hiervoor is JOGG te afhankelijk van subsidie, andere partijen en de vraag naar ondersteuning. Daarom is besloten tot het aanbesteden van een raamovereenkomst. Deze heeft een initiële looptijd van twee jaar. Na het verstrijken van deze periode heeft de aanbestedende dienst de mogelijkheid de raamovereenkomst nog twee maal tegen dezelfde voorwaarden te verlengen voor een periode van telkens één jaar. De verwachte startdatum van de raamovereenkomsten is 1 april 2020.

Bent u de dienstverlener die JOGG zoekt? Dan helpen wij u graag met het binnenhalen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten