Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: concessie levering mobiliteitskaarten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Mobiliteitskaarten UWV
Publicatiedatum: 22 november 2019
Sluitingsdatum: 13 januari 2020 10:00

Deze opdracht gaat over mobiliteitskaarten waarmee in al het openbaar vervoer gereisd kan worden. Met deze Aanbesteding beoogt UWV vanuit goed werkgeverschap en MVO te voorzien in een mobiliteitskaart voor haar medewerkers. UWV wil haar medewerkers daarin faciliteren en stimuleren. 

Daarbij zijn tevredenheid over de kaart, CO2-neutraliteit in 2030 bij UWV en kosten belangrijke drijfveren. UWV zoekt een Inschrijver die aan zijn medewerkers mobiliteitskaarten kan verschaffen waar de volgende diensten op staan/opgezet kunnen worden: 

  • Woon-werk verkeer met het Openbaar Vervoer
  • Dienstreizen met het Openbaar Vervoer
  • PrivĂ© reizen met het Openbaar Vervoer (indien gewenst door de medewerker van UWV)
  • OV-fiets
  • Fietsenstalling 
  • Parkeerkosten (P&R). 

Met de mobiliteitskaart moet het dus mogelijk zijn om al het openbaar vervoer te gebruiken, dus trein, bus, tram en metro door heel Nederland. 

De aanvangsdatum van de concessie ligt naar huidig inzicht op 1 juli 2020, en heeft een duur van 6 jaar, tot 1 juli 2026. De concessieovereenkomst treedt in werking op 16 maart 2020 en eindigt van rechtswege op 30 juni 2026, met de mogelijkheid voor UWV deze concessieovereenkomst zonder opgave van reden tussentijds op te zeggen tegen het einde van het derde, vierde en vijfde contractjaar.  

Iets voor u? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen