Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: chauffeurs en verhuurders touringcarvervoer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Touringcarvervoer Rijksuniversiteit Groningen
Publicatiedatum: 27 augustus 2019
Sluitingsdatum: 9 oktober 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 160.000

Van personeel en studenten tot gasten en bezoekers; de Rijksuniversiteit Groningen verzorgt regelmatig groepsvervoer naar diverse nationale en Europese locaties. Voor de komende twee jaar zoekt de RuG een partij die vervoersdiensten levert en bussen, touringcars en minibussen verhuurt. Het gaat hierbij om zo'n 130 aanvragen per jaar, verdeeld over verschillende faculteiten en vakgroepen.

De opdracht loopt voor twee jaar, met een gemiddeld jaarlijks inkoopvolume van €80.000,- incl. BTW. Het contract loopt voor twee jaar, waarna de RuG het tweemaal kan verlengen met een jaar. Kunt u deze opdracht aan? Dan helpen wij u deze binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten