Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: beheerder voor klantenpanel

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Klantenpanel
Publicatiedatum: 14 oktober 2022
Sluitingsdatum: 22 november 2022 12:00

RVO richt zich met subsidie- en stimuleringsregelingen op het ondersteunen van ondernemers. Daarnaast voeren zij agrarische wet- en regelgeving uit. RVO maakt al enige jaren gebruik van een klantenpanel en wenst ook de komende jaren dit in te zetten om de dienstverlening te verbeteren.

Het klantenpanel dat RVO momenteel gebruikt bestaat uit circa 2.500 leden. Het gaat hier om ondernemers en adviseurs die klant zijn bij RVO (door eerder diensten te hebben afgenomen). Ze zijn op vrijwillige basis lid van het klantenpanel. De gegevens van de huidige panelleden zijn het uitgangspunt voor de Opdrachtnemer. RVO wenst dit klantenpanel wederom voor de komende vier jaar te gebruiken.

RVO verzoekt u een inschrijving in te dienen voor het inrichten, beheren en aanpassen van het panel, waaronder adviseren over uitbreiding van het panel, het uitvoeren van onderzoeken, het adviseren over een passende onderzoeksvorm, de rapportage van de uitkomsten en het inrichten van een portal. De behoefte betreft een klantenportal waarin realtime de status van het klantenpanel is in te zien.

De Aanbestedende dienst is voornemens over te gaan tot het sluiten van een Raamovereenkomst met een looptijd van twee (2) jaar, éénzijdig door de Opdrachtgever uit te oefenen met twee (2) maal de optie tot verlenging van één (1) jaar.

De aanbestedende dienst gaat uit van een totale opdrachtwaarde (inclusief optiejaren) van € 400.000,00 (exclusief btw).

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen