Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: beheerder Amsterdamse groenvoorziening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ecologisch onderhoud openbare ruimte (Gemeente Amsterdam)
Publicatiedatum: 25 april 2019
Sluitingsdatum: 7 juni 2019 14:00

De gemeente Amsterdam zoekt een partner in de onderhoudswerkzaamheden van bomen, gewassen en objecten in de openbare ruimte. Op het moment hebben zij een strikt uitvoerende partij, en zoeken nu juist een servicegerichte en meedenkende partner met een sterke focus op circulariteit en duurzaamheid.

Bent u die adviserende partij die verantwoordelijk is voor het integraal onderhoudsmanagement, inclusief proceskwaliteit en doorstroming van de publieke ruimte? Het contract loopt minimaal drie jaar met optie op verlenging van twee jaar. Bent u de aangewezen partij? Wij helpen u met de winnende inschrijving. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin

Lees meer
Sluit: 22 november 2021 Sociale en maatschappelijke diensten