Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Beeldproductie voor de Nederlandse Veteranendag 2023

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Beeldproductie voor de Nederlandse Veteranendag 2023
Publicatiedatum: 14 september 2022
Sluitingsdatum: 4 november 2022 12:00
Opdrachtwaarde: 120.000 per jaar

De Nederlandse Veteranendag, een onderdeel van de stichting Nederlands Veteraneninstituut, heeft als doel het bestendigen en bevorderen van maatschappelijke erkenning en waardering voor alle Nederlandse veteranen. Dat wordt onder andere gedaan door het organiseren van het jaarlijkse nationale evenement “De Nederlandse Veteranendag”, altijd op de laatste zaterdag van juni in Den Haag. Het evenement bestaat uit een openingsceremonie in de Koninklijke Schouwburg, een medaille uitreiking aan veteranen, een defilé voor Z.M. de Koning in het centrum van Den Haag en een grote publieksmanifestatie op het Malieveld. 

De Nederlandse Veteranendag wordt doorgaans bezocht door 90.000 tot 100.000 mensen. Binnen de projectorganisatie NLVi opereert een campagneteam dat op het gebied van publiciteit wordt bijgestaan door meerdere externe bureaus, waaronder een beeldproducent, media-inkoopbureau en vormgever. Ieder jaar wordt voor de publiekscampagne een nieuwe rtv-spot ontwikkeld, in te zetten de week voor Veteranendag. Daarnaast speelt de witte anjer als publiek symbool van erkenning en waardering voor veteranen een belangrijke rol in activiteiten en sommige campagne-uitingen.  

De af te sluiten Dienstverleningsovereenkomst gaat naar verwachting in per 1 januari 2023 en eindigt van rechtswege na afloop van een periode van (2) twee jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum, te weten tot 1 januari 2025. Daarenboven behoudt de Aanbestedende Dienst zich het recht voor de Dienstverleningsovereenkomst drie (3) maal met één (1) jaar te verlengen, te weten tot uiterlijk 31 december 2027. Uiterlijk 6 maanden voor de feitelijke expiratiedatum geeft de Aanbestedende Dienst te kennen of het de Dienstverleningsovereenkomst wenst te verlengen.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten