Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Bedrijfskleding gemeente Eindhoven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bedrijfskleding gemeente Eindhoven
Publicatiedatum: 13 september 2022
Sluitingsdatum: 31 oktober 2022 10:00
Opdrachtwaarde: 160.000 per jaar

Door middel van deze aanbesteding wil de gemeente Eindhoven op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding overeenkomsten sluiten voor de levering van bedrijfskleding binnen drie percelen. De uitdrukkelijke wens hierbij is om het assortiment uit te breiden met kledingstukken met een moderne uitstraling. Dit komt terug door het uitvragen van overhemden en spijkerbroeken in een slimfit uitvoering. Ook wil de gemeente medewerkers bij bepaalde soorten schoeisel een bredere keuze geven, waardoor er meer rekening gehouden kan worden met persoonlijke wensen.  

De geraamde waarde van de Opdracht bedraagt naar verwachting: Perceel 1 (representatieve kleding): €35.000 per jaar Perceel 2 (werkkleding): €25.000 per jaar Perceel 3 (uniformen): €100.000 per jaar Inschrijvers kunnen geen rechten ontlenen aan deze geraamde waarde.  

De Overeenkomst heeft een initiële looptijd van twee (2) jaar en gaat in per 1 januari 2023. De initiële contracttermijn eindigt op 31 december 2024. Opdrachtgever heeft twee (2) maal eenzijdig de mogelijkheid om de Overeenkomst onder dezelfde condities te verlengen met telkens maximaal twaalf (12) maanden. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten