Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: audiovisuele middelen hogeschool

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Audiovisuele middelen Hogeschool
Publicatiedatum: 6 mei 2022
Sluitingsdatum: 3 juni 2022 12:30

Hogeschool InHolland zoekt een Inschrijver die de kernwaarden van de hogeschool weet te vertalen in de dienstverlening die zij zoekt. Via deze aanbesteding wil zij een marktconforme overeenkomst afsluiten met één leverancier voor AV- voorzieningen die als partner optrekt met de Aanbestedende Dienst om haar onderwijsdoelen met behulp van onder andere AV- voorzieningen te behalen.

De aard van de opdracht bestaat uit het het ontwerpen, leveren en onderhouden van zowel standaard en bestaande als functioneel innovatieve Audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen kunnen bestaan uit samengestelde configuraties ten behoeve van samenwerken en informatie delen in alle soorten van ruimtes, waaronder digitale en virtuele ruimtes binnen de hogeschool, zoals centrale open ruimtes, onderwijsruimtes, vergaderruimtes, samenwerkingsruimtes, projectruimtes, praktijkruimtes etc.

Opdrachtgever InHolland heeft momenteel een grote diversiteit aan AV voorzieningen in enkele honderden ruimtes, waarvan de komende jaren een groot deel zal worden gemoderniseerd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten