Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Aanpak Energiearmoede

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Aanpak Energiearmoede
Publicatiedatum: 8 juli 2022
Sluitingsdatum: 18 augustus 2022 12:00

Het doel van de opdracht is om huishoudens waarbij sprake is van energiearmoede te helpen hun energierekening te verlagen, door het geven van energieadvies, het coachen op energiebesparend gedrag en het aanbieden en uitvoeren van energiebesparende maatregelen, waarbij er ook aandacht is voor comfort en gezondheid.

De opdracht bestaat uit het geven van energieadvies, het aanbieden en uitvoeren van energiebesparende maatregelen en kleine klussen (zoals bv. dichtkitten van kieren) en coaching op energiebesparend gedrag aan circa 2.000 huishoudens waarbij sprake is van energiearmoede. Realisatie vindt plaats voor 31 december 2023, waarbij zoveel mogelijk huishoudens voor de winter van 2022 worden bediend. De totale potentiële doelgroep is 3.000-8.000 huishoudens. Het budget per huishouden voor energieadvies en maatregelen is maximaal €500. De verwachte omzet is daarmee circa €1.000.000,- en kan, indien er meer budget beschikbaar komt, en er nog genoeg vraag is, hoger uitvallen en/of verlengd worden. Afrekening vindt plaats op basis van werkelijk afgenomen diensten en producten door de doelgroep.

De gemeente wil een eenmalige opdracht aangaan door middel van een overeenkomst, die start direct na definitieve gunning, en eindigt op 31 december 2023, met de optie tot verlenging van maximaal 3 maal een jaar. 

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen