Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder taalcursussen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Taaloffensief voor Gemeente Amsterdam
Publicatiedatum: 20 augustus 2019
Sluitingsdatum: 24 september 2019 23:59

De Gemeente Amsterdam wil cursussen basisvaardigheden (taal-, reken-, en digitale vaardigheden) inkopen en kiest daarbij voor competentiegericht leren. De Gemeente streeft naar een versterking van het taalnetwerk, waar de formele en informele aanbieders elkaar weten te vinden om het bereik van de minder zelfredzame doelgroep te verhogen. Er wordt een grotere rol van de taalaanbieder(s) gevraagd om de verbinding met het informele netwerk te verstevigen. Met het Taaloffensief wil de gemeente ook voorzien in aanbod dat aansluit bij de mogelijkheden en behoeften van Amsterdammers die ze tot nu toe moeilijk bereikten. Deze aanbesteding bestaat uit 3 percelen:
Perceel 1 cursussen NT2
Perceel 2 : cursussen voor Nederlandssprekenden NT1
Perceel 3: Taal op de werkvloer.  

De doelgroepen zijn o.a.: Uitkeringsgerechtigden, werkenden en werkzoekenden; Nederlandssprekenden die moeite hebben met lezen en schrijven; Statushouders en nieuwkomers, na het voldoen aan de inburgeringsplicht en Arbeidsmigranten uit Europa.

De afname voor de 3 percelen samen is naar verwachting 4000 cursussen per jaar. De Overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van één jaar met een optie op verlenging van drie keer één jaar en gaat in op een nog nader overeen te komen datum. Er wordt gestreefd naar 1 februari 2020. Bent u de aanbieder van taalcursussen die de Gemeente Amsterdam zoekt? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten