Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder mediadiensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Waarzitwatin Media
Publicatiedatum: 9 oktober 2022
Sluitingsdatum: 17 november 2022 12:00

Het digitale platform Waarzitwatin maakt Nederlanders bewust van chemische stoffen in consumentenproducten, hun functie en de (mogelijke) risico’s. Afhankelijk van het product of de chemische stof geeft het platform onafhankelijke en op wetenschappelijke kennis gebaseerde informatie over mogelijke risico’s, maar ook praktische handvatten hoe ze veilig om kunnen gaan met die producten of wellicht een alternatief product kunnen kiezen om te gebruiken of kopen. Zo is alle kennis op één plek toegankelijk/vindbaar en worden adviezen op een laagdrempelige manier aangeboden, zodat consumenten zelf een goede afweging kunnen maken bij aanschaf en/of gebruik van bepaalde producten.

Het platform Waarzitwatin bestaat uit een database, een Application Programming Interface (API), een content managementsysteem (CMS) en een website.

VeiligheidNL wil middels deze aanbesteding met één (1) leverancier een Raamovereenkomst sluiten rondom de media-inzet van Waarzitwatin. Het gaat om het verzorgen van de volgende mediadiensten:
1. (Strategisch) media-advies
2. Media-executie promotiecampagnes
3. Media-executie SEA
4. Media-administratie

In totaal wordt er jaarlijks voor ongeveer € 115.000,00 excl. BTW aan mediadiensten ingekocht. In dit bedrag zijn de kosten voor advies, executie en administratie van de Opdrachtnemer en eventuele provisie inbegrepen.

VeiligheidNL beoogt middels deze aanbesteding een Overeenkomst van opdracht te sluiten met één (1) leverancier voor de periode 2023-2026. De Overeenkomst kent een looptijd van één (1) jaar met aanvullend drie (3) keer de mogelijkheid deze te verlengen voor de periode van één (1) jaar. De maximale duur van de Overeenkomst is 4 jaar.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen