Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder deelfietsen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Deelfietsen langs OV-ketenknooppunten
Publicatiedatum: 14 september 2020
Sluitingsdatum: 29 oktober 2020 13:00

De provincie Fryslân wil op 19 locaties het voor- en natransport vanuit het openbaar vervoer, bus en trein verbeteren. De Provincie wil hiervoor een deelfietsensysteem op al haar busstations zonder een treinverbinding realiseren. Daarnaast wensen Arriva en de provincie Fryslân op een groot aantal treinstations ook een aanbod van deelfietsen. 

Op de bus- en treinstations kan een reiziger na aankomst met de bus of trein het laatste deel naar de eindbestemming met een deelfiets afleggen. De reikwijdte van het openbaar vervoer wordt hiermee groter omdat de reis zowat tot aan de deur afgelegd kan worden. De provincie Fryslân wil dat het mogelijk is dat een gebruiker zekerheid heeft. Voordat hij of zij met de reis begint, moet de reiziger een deelfiets op een busstation kunnen reserveren. 

De provincie is bereid de aanbieder een bijdrage in de exploitatiekosten te betalen. Deze bijdrage is bedoeld om het verschil te overbruggen tussen de exploitatiekosten en de opbrengsten uit verhuur. Het is de bedoeling dat de opbrengst uit verhuur een steeds groter deel van de kosten gaat dekken en de exploitatiebijdrage gaandeweg lager wordt. De provincie betaalt voorts een startbijdrage voor het opstarten van het systeem en voor de markering-inspanningen in het eerste jaar. Van de aanbieder wordt een stevige marketinginspanning verwacht. 

De provincie Fryslân wenst een looptijd van tenminste 24 maanden na start van het project. Er bestaat de optie tot het tweemaal verlengen met maximaal 12 maanden. In de basis duurt de opdracht dus twee jaar wat totaal verlengd kan worden tot vier jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten