Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: tekstschrijvers voor winnende plannen

Stel; de gemeente Amsterdam zoekt de juiste organisatie om een groot aantal asielzoekers op te vangen. Een vluchtelingenorganisatie komt naar ons toe voor hulp bij het schrijven van een overtuigend plan. Weet jij de visie en werkwijze zó overtuigend te verwoorden dat de gemeente Amsterdam niet meer om onze klant heen kan? 

Sluit dan aan op onze kennismakingssessie op 25 september! Want misschien ben jij wel dé toevoeging aan onze vaste poule met sterke schrijvers.

Wij zijn Corus Advies: een team van Strategen, Tekstschrijvers en Projectmanagers en onderdeel van de sociaal en duurzaam gedreven Bries-community. We werken dagelijks vanuit Rotterdam en Groningen aan strategische teksten waarmee we de meest uiteenlopende opdrachtgevers aan de mooiste opdrachten helpen. Tussen de deadlines door onderbreken we elkaars playlists en lunchen we aan de gezamenlijke picknicktafel.

Is planschrijver iets voor mij als tekstschrijver?

Als planschrijver heb je de kans om écht het verschil te maken met je teksten. Want een sterke zin of structuur onderscheidt het winnende plan van een verliezende.

Heb jij niet alleen oog voor mooie zinnen, maar ook voor een inhoudelijk en goed lopend verhaal? Vind je het leuk om te starten met chaos, en te eindigen met structuur? Misschien is planschrijver dan wel iets voor jou. Maar misschien ook echt totaal niet.

Daar kom je maar op één manier achter. Daarom organiseren we op 25 september tussen 11:00 en 12:30 een kennismakingssessie. Die werkt twee kanten op: jij maakt kennis met het vak, en wij maken kennis met jou. Gewoon online, via een geheime link. Interesse? Meld je nu vrijblijvend aan via romy@corusadvies.nl en wij sturen je alle details.

Sluit aan bij onze vrijblijvende kennismakingssessie

Ontmoet het team